OVER GM7

Over GM7.nl:

Je vraagt je misschien af waar GM7 nou eigenlijk voor staat. Of juist helemaal niet, anyway, hier komt een kleine uitleg:

GM7 staat voor: ‘Game7Marathon (Gamez Marathon 7e editie).

De Gamez Marathon was een jaarlijks terugkerende LAN-party in de aula van MBO-school ROC in Vlissingen. Omdat ik in de tijd van de GM5, de GMX (Editie 6 werd zo genoemd, waarom? geen idee!) steeds meer geïnteresseerd raakte in de organisatie rond de Gamez Marathon, besloot ik zelf actief mee te werken aan de GM van mijn laatste schooljaar.
Ik droeg zorg voor het draaiboek, de algemene planning en de compo’s. Belangrijk doel van mij was om weer terug te gaan naar cijfers (volgnummers) in de naam en zo doende had ik GM7 als volgende editie van de Gamez Marathon ‘her’bedacht. GM7 zou plaatsvinden en heeft plaatsgevonden op 27 april 2006.
Er was een opkomst van zo’n 80 deelnemers. De bedoeling was dat er 24 uur lang computergames gespeeld ging worden door de deelnemers aan een ruk door, om zo geld in te zamelen van sponsors (vrienden en familie van de deelnemers) voor het goede doel. Dit was voor de GM7 de stichting Doe Een Wens.
De actie heeft ons -en dus de stichting Doe Een Wens- een bedrag van 3.600 Euro opgeleverd.

gm7lan
Het enige plaatje dat ik nog kon vinden van de GM7

Omdat de website werd gehost met een verouderde versie van PHPBB, die vol lekken en gaten zat, werd de site kort na de GM7 LAN-party gehacked gecracked. De foto’s die eerder waren geüpload, waren niet geback-upped en dus verdwenen van de planeet… GM7.nl, welke speciaal daarvoor was aangemaakt, was niet meer nuttig.
Desondanks, omdat het domein en de hosting op mijn naam stond, heb ik het domein gehouden. Veel stuklopende HTML/PHP/AJAX/Javascript projectjes en probeersels hebben hier het licht gezien in de jaren er na. Dat was leuk – voor een tijdje.
Nu heb ik gewoon simpel WordPress er op geknald en ben ik mijn elektronicaprojectjes aan het tentoonstellen op gm7.nl.

Download hier het -chaotisch in elkaar gedraaide- draaiboek: GM7Draaiboek_PrivacySafe (Word document)

Een stukje geschiedenis dus 🙂